”KeyBalance er ekstremt brugervenligt og fleksibelt. Vi har kunnet skræddersy en lang række udskrifter til vores specielle og stærkt varierende behov. Kigger man på de store udbydere, er det ofte 'take it or leave it' mht. funktionerne. Sådan et fastlåst ERP-system kunne vi ikke leve med, derfor valgte vi KeyBalance.”

 

Direktør Glen Hil, Teknatex

Skiftet til KeyBalance betød også, at man skulle overføre en masse data fra det gamle system. Men det skete uden problemer, og det samme gjaldt oplæringen i det nye system, fortæller Svend Aage Jensen. Vi skulle overføre data om kunder, lager og faktura osv., men det gik helt smertefrit, og det var overstået på et par timer med hjælp fra KeyBalance, der klarede det hjemmefra.

Svend Aage Jensen

Medejer Brørup Traktor & Maskincenter

”Hold da op hvor jeg savner KeyBalance! Alt var bare nemmere og mere redigeringsvenligt. Jeg er ikke superbruger endnu, men jeg kan da se flere ting, der kunne lade sig gøre i KeyBalance, som slet ikke er muligt i andre programmer. 
Hvis man skal have rettet noget specielt til, så er der langt større frihed hos KeyBalance end ved andre programmer"

 

Morten Høgh Christensen, DipDap

”Jeg ser KeyBalance som et rigtigt godt og fleksibelt produkt, der løser de opgaver vi stiller på en meget tilfredsstillende måde.Og med en leverandør, KeyBalance, der er langt mere lydhør over for forslag og ideer, end hvad jeg tidligere har oplevet.”

 

Gitte Hansen, Toptronic