system.webServer>
top of page
Cecilie Sommerfeldt

Cecilie Sommerfeldt

Marketingskoordinator

Digital markedsføring

Kommunikation

Værdiskabelse

Linkedin.png

+45 92 99 40 35

Cecilie er vores studentermedarbejder, der er ved at skrive sin kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. Med sin solide baggrund i kommunikation og markedsføring og en skarp analytisk tankegang er Cecilie klar til at bringe sit talent og sin ekspertise til teamet som marketingskoordinator. Med denne titel vil Cecilie være ansvarlig for at drive og implementere forskellige marketinginitiativer med fokus på at øge virksomheds synlighed og vækst. Cecilie er ekspert inden for digital markedsføring og behersker værktøjer og teknologier, der er nødvendige for at skabe en stærk online tilstedeværelse.

 

Med sin kreative tænkning og evne til at generere nyskabende marketingideer er Cecilie i stand til at skabe og redigere engagerende indhold, der fanger publikums opmærksomhed. Hun forstår vigtigheden af at opretholde en stærk brandidentitet og kommunikationsstrategi, og hendes bidrag vil sikre konsistens på tværs af alle marketingmaterialer.

 

”Jeg elsker at arbejde med marketing og markedsføringsstrategier. På den måde bliver min kreativitet såvel som mine analytiske evner udfordret. Det er en verden, hvor jeg får mulighed for at forme virksomhedens budskaber og på den måde skabe forbindelse til målgruppen på en meningsfuld måde.”

bottom of page