system.webServer>
top of page
Steffen Josefsen

Steffen Josefsen

Supporter

Support

Økonomi

Kundeservices

Linkedin.png

+45 88 88 78 41

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde i ERP-branchen som teknisk supporter hos Keybalance i 6 år nu. Min ekspertise dækker en lang række teknologiske og finansielle emner, og jeg har en bred vifte af kompetencer, der gør det muligt for mig at hjælpe vores kunder med deres Keybalance.

 

Min hovedopgave er at yde teknisk support til vores kunder, der har brug for hjælp med deres ERP-systemer. Dette involverer alt fra at hjælpe kunderne med at løse tekniske problemer til at rådgive dem om, hvordan de kan optimere deres Keybalance til at støtte deres forretningsprocesser bedst muligt.

 

Udover den tekniske support yder jeg også hjælp med finansielle spørgsmål. Jeg har stor erfaring med kundernes finansprocesser og kan hjælpe med at guide dem om, hvordan de bedst kan bruge ERP-systemet til at støtte deres finansielle arbejde og rapportering.

 

Jeg har en passion for at yde en fremragende kundeservice og altid arbejder med kunden i fokus. Jeg sætter en ære i at lytte til kundens behov og bekymringer og arbejde sammen med dem for at finde de bedst mulige løsninger. Jeg er også en holdspiller og har en naturlig respekt for samarbejde og teamwork, og jeg er meget stolt af at være en del af Keybalance og vores fokus på kvalitet og innovation.

bottom of page