Junior ERP-konsulent

Vil du kickstarte din karriere i en virksomhed, hvor din indsats gør en mærkbar forskel?

Har du for nylig færdiggjort en videregående uddannelse i spændet mellem forretning og IT? Leder du nu efter det helt rigtige sted at sætte din karriere på skinner? Vil du også gerne undgå at blive en lillebitte og ubetydeligt tandhjul i en gigant maskine? Hvis du også er klar på en stejl læringskurve, så har vi det helt rigtige job klar til dig. 

 

Du får kundernes løsning til at spille optimalt

I KeyBalance bliver du del af et mindre og meget velfungerende konsulentteam. Hos os får du reelt kundeansvar, og du kommer du tæt på alle de vigtige beslutninger. Dit arbejde bliver centreret omkring vores egenudviklede ERP-system KeyBalance, som virksomheden er opkaldt efter. Systemet samler ERP/CRM/MPS/WMS m.m.

 

Grundlæggende handler det om at sørge for, at systemet kan det, som kunderne gerne vil have, at det skal kunne. Du kommer derfor til at udfolde dine evner i hele spektret fra det helt enkle til det mere komplekse, hvor du trækker på dine mere kodekyndige kolleger. Du kommer også til at være med til at starte nye kunder op med alt hvad det indebærer af kravspec., vejledning og tilpasninger. I overblik kommer du til at:

 

  • Være kundernes go-to person når de har problemer eller ønsker til tilpasninger

  • Håndtere henvendelser på mail og telefon

  • Selv gennemføre tilpasninger af løsningen, når det er muligt

  • Bringe kode-kyndige kolleger i spil, når det er nødvendigt – og suge til dig undervejs

  • Deltage i projekter fra indledende kravspec. over design og udvikling til implementering

 

En af de særlige ting ved KeyBalance er, at vi er meget tæt på kunderne. Det betyder, at du aldrig er mere end et niveau væk fra de mennesker, der bruger dine løsninger. Det giver dig både bredere, mere udfordrende, mere varierede og mere spændende opgaver, end du kan få dem hos de fleste andre. Vi skal også lige huske at nævne, at du ikke skal sælge i dette job.

 

Videregående uddannelse i spændet mellem forretning og IT – gerne nyuddannet

Da al vores arbejde ligger i grænselandet mellem forretning og IT, skal din primære faglighed ligge her. Som konsulent skal du samtidig vide, at kunderne ønsker én ting fra dig. Nemlig løsninger. Skal du være en god konsulent skal du derfor være skarp analytisk, så du kan sikre, at opgaven er korrekt forstået og specificeret (ofte er kunderne selv meget i tvivl). Samtidig skal du kunne tænke ud af boksen og på egen hånd opsøge svar på de spørgsmål, der opstår undervejs. Dertil kommer overblik, så du kan holde styr på dine mange sideløbende opgaver og levere som aftalt. Derudover rummer dit CV:

 

  • Videregående uddannelse med vægt på forretning og IT

  • Basale kodeevner og mod på at lære mere – du kan som minimum kode makroer i Excel

 

Dine nye kolleger

Du får en stribe gode og kompetente kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen på kontoret i Bagsværd. Vi arbejder i en behagelig og uformel kultur kendetegnet ved hjælpsomhed og fælles lyst til at skabe noget, der kan gøre en seriøs forskel. Hos os er der altid plads til et godt grin, en kage og en fredagsøl.

 

Kontakt og ansøgning

Vi har pt ikke et aktivt jobopslag, men hvis du er interesseret, så skriv endelig til job@keybalance.dk, så giver vi gerne en kop kaffe.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores direktør Flemming Østergaard på Flemming@KeyBalance.dk eller 4014 5758.

 

 

KeyBalance er en danskejet softwareproducent med mere end 40 års erfaring. Vi udvikler, producerer, implementerer og supporterer ERP- og økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder, og vi har leveret løsninger til mere end 8.000 gennem årene. Vi er opkaldt efter vores primære produkt ERP-standardløsningen KeyBalance, som vi meget fleksibelt kan skræddersy, så den matcher vores kunders skiftende behov og fokusområder. Se mere på KeyBalance.dk