system.webServer>
top of page
Miljo-046.jpg

Debitor

Debitorkartotek  

Ubegrænset antal debitorer, det store overblik, debitorgrupper, udligningsværktøj, historik, CVR-opslag, googleopslag 


Salgsmodul 

Ordrestyring, fakturering (OIO/EAN/GLN/PDF), autofakturering, kreditmax 

Dokumenthåndtering 

Debitor- og ordredokumenter, kategorier (PDF, EXCEL, JPG mfl.  

 


Rykkermodul  

Individuelle renter- og rykkergebyr, sortering i rykkere før afsendelse, løbende dannelse. 

Tilbudsmodul  

Opret ordre på baggrund af tilbud, genberegning, opfølgning, memokort, aktiviteter. Standardudskrifter 

Kontoudtog, ordrebekræftelse, fakturakladde, proformafaktura, statistikker 

Hold styr på alle dine debitorer, ordre og fakturaer med debitormodullet. I debitor-/kundekartoteket får I et overblik over historiskdata, dokumenter, fakturaer, posteringer, åbneposteringer mv. I kan nemt oprette nye debitorer, med CVR-opslag, hvor KeyBalance den tilgengælgeige information, som Firmanavn, adresser, telefon nr, mail-adresser mv. Funktionen søgenavn fungere som et ekstra konto-/debitornr., som i kan bruge alle steder i systemet. Et søgenavn for KeyBalance kunne være KB, som er langt hurtigere at skrive end kontonummer., eller hele firmanavnet.  

 

Modulet indeholder også et rykkermodul, der gør det nemt for jer at danne et overblik over jeres tilgodehavende. I får ligeledes mulighed for at tillægge jeres kunder forskellige renter. På hver debitor kan I sætte en kreditmax, så i undgår at kunderne skylder jer for mange penge. 

 

Med debitormodullet får i adgang til simpelt salg. I simpelt salg kan i oprette ordre, fakturer, tilknytte dokumenter. KeyBalance, har mulighed for at sende jeres kunder fakturaer enten med elektroniske fakturaer (OIO, EAN), mails eller på papir. KeyBalance benytter nemhandel til at sende e-fakturaer.  

 

Sender I ofte tilbud til jeres kunder, før I får ordren? Med KeyBalance, tager det kun to klik at overfører tilbuddet til en ordre. I kan nemt kopier eksisterende tilbud til nye, genberegne tilbudet, sende mails til kunden, se aktiviteter, tilføje dokumenter mv.  

 

Til debitormodulet hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder kontoudtog, saldolister, posteringsjournaler, statistiker, fakturakladde, proformafaktura, ordrebekræftelse, følgesedler mv.   

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page