top of page
Miljo-046.jpg

Finans

Dimensioner 

5 forskellige dimensioner, herunder afdeling, formål og projekt, samt to variable. 

 

Bankmodul 

Import og eksport af bankposter.  

Bogføring 

Udligningsværktøj til kreditor & debitor. Stem bank, eller andre konti af før du bogfører.


Momsopsætning 

Få overblik over jeres moms, opsæt på debitor, varer el. kreditor. 

Budgettering 

Indlæs eller lav budgetter for at holde overblikket. Kan laves pr. dimension, konti mf. 

 

Valutaopsætning 

Indhent valutakurser fra nationalbanken. Opsæt valuta på kreditor, debitor og konti.    

Få det fulde overblik over virksomhedens økonomi. Med finansmodullet får I adgang til rapporterings-, budgetterings-, og bogføringsværktøjer. Modulet indeholder alt virksomheden skal bruge for at få en sikker økonomistyring.  

Med KeyBalance, kan I nemt tilpasse og ændre I jeres kontoplan, så den bliver så simpel eller detaljeret, som I måtte ønske. Dertil kan der på kontoniveau budgetteres, på måned, kvartal eller flere år. KeyBalance understøtter dertil budgettering på dimensioner.   

 

Finansmodulet håndterer moms, valuta mv., som kan opsættes efter virksomhedens behov. Herunder kan I automatisk indhente valutakurser fra nationalbanken.  

 

Med bogføringskladder i KeyBalance kan I nemt bogføre og udligne finans-, kreditor- og debitorposter. I kassekladden, kan I altid afstemme til valgte konti inden i bogfører. Ligeledes kan tidligere kladder kopiers og vendes. Der logges automatisk, hvem der har oprettet og bogført kladden, på den måde kan I nemt tracke tidligere posteringer. På linjeniveau er det muligt at tilføje notater, som følger posterne gennem systemet. KeyBalance har fleksible bogføringsperioder, der kan tilrettes på medarbejder- eller regnskabsniveau.  

 

Med KeyBalance, kan i nemt importere, posteringer fra jeres bank, som kan overføres til en kassekladde og bogføres. Alt sammen kun med få klik.  

 

Til modulet hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder balancer, dimensionsrapporter, momsafstemning, posteringsjournaler mv.  

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page