system.webServer>
top of page
Miljo-046.jpg

Lager

Lagerstyring 

Fysisk- og økonomiskbeholdning, varekladder, optællingskladder, genbestilling 

Vare 

Varekartotek, afgifter, styklister, stregkoder, labels, EAN-numre, varespecifikationer, enheder, ydelser/produkter

Dokumenthåndtering 

Varedokumenter, tegninger, kategorier (PDF, EXCEL, JPG mfl.), statistiker, standard udskrifter 

Få fuldt overblik over jeres lager, med KeyBalance lagerstyring. Med lagermodulet, kan i nemt oprette varer og ydelser. Herunder tilføje styklister, dokumenter, enheder, sprog og varespecifikationer. I Varekartoteket får I et overblik over tidligere indkøbs- og salgsordre, samt alle posteringer. Hvis der på den enkelte varer er oprettet unikke EAN nr. kan KeyBalance danne labels og stregkoder, som kan læses og scannes af alle. Alternativt opretter KeyBalance et unik nr., så alle varer kan scannes og læses i jeres virksomhed. Producerer I selv jeres varer, kan I også oprette unikke EAN koder direkte fra KeyBalance.  

 

Lagermodullet holder styr på beholdningen og tilgængeligheden af den enkelte varer, både pr. lokation og pr. vare. Med lagermodullet kan i styrer max og minimums beholdning, så KeyBalance automatisk kan danne genbestillingsforslag. Lagerstyringen kan I højere og mindre grad automatiseres efter jeres behov. 

 

Med lager modulets varekladder, får i mulighed for at flytte på varerne mellem lokationer, danne optællingskladder eller fjerne defekte varer.  

 

I modulet får I mulighed for at oprette afgiftsgrupper, så jeres afgifter bliver styret af varens og debitorens gruppe. Afgifter kan pålægges den enkelte vare, eller en hel varegruppe. På den måde sikre I at jeres vare altid bliver solgt til den korrekte pris.  

 

Til Lagermodullet hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder posteringsjournaler, statistiker, genbestilling, statuslister mv.   

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page