system.webServer>
top of page
Skærmbillede 2022-12-08 kl. 11.21.02.png

Maskinland.dk

For Maskinland var det vigtigt at få implementeret et nyt økonomistyringssystem nemt og hurtigt. Med et gammelt system, som skulle udgå og derfor ikke længere blev opdateret, var virksomheden sårbar. Hvis systemet gik ned, ville det ikke komme op at køre igen. Heldigvis var skiftet til KeyBalance ret smertefrit.

DA VI VALGTE KEYBALANCE

''Det gik ret smertefrit at skifte til KeyBalance. Det gik helt fint med at få konverteret data og for medarbejderne virkede det også fra dag et. Vi skulle godt nok have et nyt serversystem, da en hobby server ikke kunne klare behovet. Valget faldt på en løsning i skyen og det gav en helt anden performance og gjorde det meget lettere at få lavet den daglige backup. Nu skal vi ikke længere spekulere på serverdrift, backup eller opdatering det kører bare af sig selv.

 

Fra vi besluttede at få KeyBalance og til vi var i gang, gik der ikke lang tid. Jeg tror, de begyndte at implementere en lørdag formiddag. Søndag konverterede de data og mandag aften kunne vi skrive faktura ud, hvis det var dét, vi ville'', fortæller Carsten fra Vittarp Maskinland.SPECIELLE TILRETTELSER

’Du får et totalt skræddersyet system. Alle virksomheder er jo forskellige og derfor vil man jo også rende ind i nogle små vanskeligheder undervejs. Men det gode ved KeyBalance er, at de kan skræddersy systemet præcis til din virksomheds behov. 

Vi havde f.eks. lidt bøvl med nogle stregkoder og kunne i begyndelsen ikke helt gennemskue, hvordan vi fik det til at passe til vores virksomhed. Men så tog vi en snak med folkene fra KeyBalance, der står bag KeyBalance og så fandt de hurtigt en løsning, der passede til os’’

 

Carsten er især tilfreds med den gode kommunikation mellem Maskinland og KeyBalance. ’’Den slags tilpassede specielle løsninger finder du bare ikke hos de store udbydere. Hvis jeg f.eks. tænker, at en bestemt genvej i KeyBalance ville være smart for den måde, vi arbejder på - så får jeg det ret hurtigt og tilmed til en fornuftig pris. Det er jo noget af det, jeg synes er helt fantastisk ved KeyBalance’’, fortæller han og fortsætter: ’’Jeg ved fra kollegaer, der har systemer fra andre leverandører, at det nærmest er umuligt at komme igennem med selv de mindste ændringer, fordi deres systemer ikke er indrettet til det. Hos de store udbydere tager det evigheder at få en lille rettelse igennem, fordi de skal have det op i store udvalg og møder, hvorefter alle deres kunder får lavet deres system om. Ingen andre udbydere giver den samme specielle service, som du får med KeyBalance.’’KEYBALANCE SOM APP

KeyBalance app’en er et godt eksempel på, hvordan KeyBalance konsekvent er i udvikling og har tæt kontakt til og lytter til sine kunder og brugere. Idéen til app’en havde været under opsejling i noget tid. Men da Vittarp Maskinland fortalte om et smart sms-system,  deres kollegaer i Kolding havde fået, gik folkene bag KeyBalance straks i gang på tegnebrættet. Et sms-system til rapportering af arbejdsordre syntes dog umiddelbart lidt for bøvlet. Derfor satte KeyBalance gang i udviklingen af en app, der ikke alene kan rapportere arbejdsordre fra marken, men som giver mulighed for at have hele ERP-systemet med i lommen. 

Carsten fra Vittarp Maskinland er i dag rigtig tilfreds med app’en og fortæller, at det jo er den slags udvikling, der er med til at flytte arbejdsopgaverne i virksomheden. Administrativt sparer Vittarp Maskinland en masse tid.

Randsigvej 6 , 6855 Outrup og Grindsted Landevej 26, 7200

bottom of page