KeyBalance til maskinhandleren

Komplet virksomhedssystem tilpasset maskinhandlere

Med KeyBalance til maskinhandlere får I et komplet virksomhedssystem, der håndterer alle de grundlæggende funktioner indenfor økonomistyring og driftsoptimering. Samtidig tager løsningen højde for jeres hverdag og de rutiner, leverandører og samarbejdspartnere, der er vigtige for, at I kan drive jeres maskinforretning allermest effektivt.

Dansk Maskinhandler Forening logo

Mere effektiv styring af forretningen

I tæt samarbejde med Dansk Maskinhandlerforening og virksomheder i branchen har KeyBalance udviklet en virksomhedsløsning målrettet de særlige behov i driften af en maskinforretning. Med KeyBalance til maskinhandlere får I overblik over forretningen, hvilket gør den daglige drift og den ledelsesmæssige styring væsentligt nemmere.

 

Det betyder, at I kan optimere forretningen ved løbende at overvåge udviklingen. I vil opleve at være på forkant og kan hurtigt tilpasse jer ændringer i markedet, hvad enten det handler om at skrue op eller ned for blusset. Løsningen er nem og brugervenlig, fordi den er sammensat af lige præcis de funktionaliteter, I har brug for.

 

Nedenstående løsning er sammensat ud fra vores kendskab til maskinhandlerbranchen - men der er selvfølgelig altid mulighed for tilpasning til den enkelt forretning. Vi finder sammen ud af, hvad I har brug for. 

Maskinkartotek

Fuldt overblik over alle maskiner med maskinkartotek, der indeholder sygejournal og servicelog på hver enkelt maskine.

Prislister

Sikkerhed for korrekt prissætning med automatisk opdatering af leverandørpriser - eksempelvis Grene, Komplet, LMB og flere andre (kontakt os for fuld oversigt over leverandører vi integrerer til).

Reservedele

Nem adgang til køb og salg af reservedele i kraft af direkte integration til den fælles reservedelsdatabase hos JMA.

Overblik

Mulighed for at håndtere hele forretningen – både værksted/service og detailsalg.

Vi har med stor succes implementeret KeyBalance i virksomheder, der minder om jeres.
Se vores referencer i netop jeres branche her: 

Læs vores kundehistorier fra andre maskinhandlere her

Brørup Traktor- og Maskincenter logo
Maskinland logo