Om KeyBalance

KeyBalance er udviklet, programmeret, drevet, serviceret, solgt

og implementeret af KeyBalance A/S.

KeyBalance A/S er en danskejet softwareproducent, som udvikler, producerer, implementerer og supporterer ERP- og økonomisystemer til små- og mellemstore virksomheder.

 

KeyBalance tilbyder branchespecifikke løsninger og vores kundegrupper dækker både maskinforretninger, handelsvirksomheder, produktionsvirksomheder, vognmænd, låse- og alarmvirksomheder samt VVS- og el-virksomheder med alt fra 3-100 medarbejdere.

 

Vi er et lille, men kompetent team af højtkvalificerede IT-konsulenter og udviklere og det har sine klare fordele; der er korte kommandoveje og alle ansatte har et tæt forhold til vores kunder. Det øger serviceniveauet og bidrager til en mere effektiv og hurtigere løsning på kundernes ønsker og behov.

Hos KeyBalance er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset jeres ønsker og behov samt størrelsen på jeres virksomhed har vi den fornødne viden om tekniske muligheder og andre gode idéer til at give jer lige netop den løsning, som passer allerbedst.

Løsningen sammensættes efter din virksomheds behov, med andre ord efter ’need to have’-princippet. På den måde undgår I overflødige ’nice-to-have’-funktionaliteter.

 

Hvis det lyder interessant, så kontant os på tlf. 88 88 78 30 eller info@keybalance.dk og lad os komme og præsentere hvordan KeyBalance kan effektivisere netop din virksomhed.

Vores historie

Atomic Software så dagens lys i 1978 og har i dag således snart 45 års erfaring på bagen. Atomic Software blev startet af Flemming Østergaard, som stadig driver virksomheden i dag. Det blev i sommeren 2021 besluttet at skifte firmaets navn fra Atomic Software til KeyBalance, så der er rød tråd i virksomhedens navn og det stykke software, vi producerer.

I de fire årtier, hvor Atomic Software har været på markedet, har vi udviklet og lanceret tre forskellige IT-systemer: Polysoft, Albatros og KeyBalance. De tre systemer er tilsammen implementeret i mere end 8000 virksomheder rundt omkring i hele Danmark.
 

Sidste nye skud på stammen er KeyBalance, som blev lanceret i 2000 og som naturligvis er blevet opdateret løbende siden. I 2014 kom der således en ny generation af KeyBalance baseret på en nyere teknisk platform, og i skrivende stund arbejder vi igen på en helt ny generation af KeyBalance. I den mellemliggende periode er der komme et par generationer af app og web adgange til KeyBalance

Som noget helt unikt for KeyBalance kan vores kunder altid frit vælge mellem de aktuelle generationer af systemet. Her er der ikke noget med, at ALLE skal opgradere på én gang og man kan fint arbejde i en ny og en gammel generation samtidig og på samme data.

I de senere år er der kommet web- og app adgang til systemet. Web og app anvendes til udvalgte brugergrupper, men der arbejdes naturligvis direkte på samme data som Windows-klienterne. Denne løsning har i dag KeyBalances fulde opmærksomhed, og mange kunder har opdateret gamle versioner til denne nye, moderne og teknisk set næsten ubegrænsede version.