system.webServer>
top of page

Nye versioner af KeyBalance – Til både app og web

Der er netop landet nye versioner af KeyBalance 2.0 apps i GooglePlay og AppStore.


Længe undervejs, men nu er vi i mål

Vi har over de seneste år arbejdet meget på at give adgang til KeyBalance fra både web og app. Faktisk havde vi udvalgte KeyBalance web-løsninger allerede for over 10 år siden. Disse levede dog langt fra op til vores visioner om tilpasning og fleksibilitet. I dag er vi på 3. generation af en egentlig web-platform samt 2. generation af en app-platform og nu er platformene, hvor vi gerne vil have dem.


App og web-platformen kan også specialdesignes

Det som gør KeyBalance specielt er, at det er et standardsystem, som hurtigt og nemt kan tilpasses den enkelte kunde – og selv ved helt unik tilpasning kan vi stadig sørge for, at systemet altid holdes opdateret.


Visionen for vores web og app-platforme er præcis den samme. KeyBalance app og web skal ses som en ’skal’, der kan tilpasses med lige netop de funktioner, den enkelte kunde har behov for. Er der behov for flere eller færre felter/funktioner, kan platformene tilpasses nemt og hurtigt.


Du finder de samme KeyBalance-funktioner tilgængelige på både web og app-platformen. Bruger du en mindre skærm (fx en telefon), vises KeyBalance i et mere kompakt layout, mens en større skærm giver et større overblik.


Eksempel:


Er hele KeyBalance på vej på web?

Vi møder ofte spørgsmålet om, hvorvidt hele KeyBalance er på vej på web? Svaret er, at det ikke er vores intention. Den primære klient er og bliver Windows-klienten. Web og app-platformene bruges til udvalgte funktioner og til udvalgte brugergrupper.


En oplagt brugergruppe er mobile brugere, fx sælgere, teknikere, montører m.fl. Her gives der adgang til udvalgte dele af KeyBalance, fx aktive arbejdskort, kundestamdata og lageroplysninger, og brugeren kan med fordel benytten app’en, så det hele ligger klar på mobilen eller tabletten.


En anden oplagt gruppe er medarbejdere, der sjældent anvender KeyBalance i dagligheden, men som blot har behov for en enkelt udvalgt funktion. Det kunne eksempelvis være en medarbejder, der skal godkende fakturaer. Her kan mails med ”nye fakturaer til godkendelse” have et link til faktura godkendelse på web-platformen.


En tredje målgruppe er kundeweb / leverandørweb. Web-platformen giver mulighed for, at virksomhedens kunder eller leverandører selv kan logge ind via web og se egne ordre, fakturaer, maskiner eller øvrige relevante oplysninger. Hvis der er behov, kan en kunde også installere en KeyBalance app og tilgå kundecenter den vej.


Web-platformen kommer ikke til at køre webshop, da lige præcis webshops har fokus på nogle helt andre emner. Vi har dog lavet en løsning, så kunderne kan tilgå en ”bestillingsside” i deres kundecenter.Sig goddag til de nye funktioner

I første kvartal 2020 er der kommet mange nye muligheder i KeyBalance web og app, bl.a.:


· Bedre mulighed for at oprette poster direkte i oversigterne

· Mulighed for at kunne rette direkte i oversigterne på udvalgte lister

· Mulighed for at kunne scanne en stregkode på udvalgte billeder, fx ordrekort / arbejdskort (Kun i app’en)

· Mulighed for kalender komponent, der kan vise opgaver i kalendervisning

· Forbedret billede-upload på Android.


Kan man se en Demo af KeyBalance Web?

Ja og nej. Som du nok har opfanget nu, er KeyBalance app ikke en færdig ”one size fits all’’-app. Derfor kan man heller ikke rigtig afprøve den. Vi har dog samlet en række af vores web/app -løsninger i en samlet showcase. Her kan du bl.a. se elektroniske arbejdskort, maskinoversigt, vareoversigter, kundeoversigter m.fl., som de lige nu er i brug hos nogle af vores kunder. (Husk at dette er en showcase, så den ”generelle” udgave af fx arbejdskort måske ikke medtager andre specialfunktioner såsom batch/lot styring.)


Vores ambition er, at alle de enkelte moduler i showcasen vil kunne benyttes direkte hos næste kunde. Ofte vil det dog give god mening at tilpasse større eller mindre områder for at få den bedste mulige oplevelse. Det kan også være, at vi har en anden variant liggende ”i skuffen”, der passer bedre til den konkrete installation. Det er blot de mest generelle, der vises i showcasen.


Showcasen kan ses på http://demo-n.atomic.dk/, hvor du skal logge ind. Du kan også vælge at installere KeyBalance 2.0 fra GooglePlay / AppStore og vælge LOGIN DEMO > DEMO ved opstart. Hiv gerne fat i os, så kan vi kigge showcasen igennem sammen og udpege de områder, som er mest relevante for jer.


IOS:


Google:


Comments


bottom of page