KeyBalance til vognmænd

Komplet virksomhedssystem tilpasset vognmænd

Med KeyBalance til vognmænd får I et komplet virksomhedssystem, der håndterer alle de grundlæggende funktioner indenfor økonomistyring og driftsoptimering. Samtidig tager løsningen højde for jeres hverdag og de rutiner, leverandører og samarbejdspartnere, der er vigtige for, at I kan drive jeres vognmandsforretning allermest effektivt.

Mere effektiv styring af forretningen

Som vognmand ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er for den daglige effektivitet, at du har det fulde overblik over, hvilke biler der er tilgængelige hvor. Muligheden for at følge en leverance kan også være afgørende for, hvor god en service du kan tilbyde dine kunder.

Hvis du ikke allerede har et system, der giver dig det overblik, vil vi invitere dig til at se lidt nærmere på vores virksomhedsløsning udviklet specielt til vognmænd. KeyBalance til vognmænd er målrettet de særlige behov i driften af en vognmandsforretning, hvilket vil gøre både den daglige drift og den ledelsesmæssige styring væsentligt nemmere. Det betyder, at I kan optimere forretningen ved løbende at overvåge udviklingen, og I vil opleve at være på forkant med ændringer i markedet, så I hurtigt kan tilpasse jer, hvad enten det handler om at skrue op eller ned for blusset.

Løsningen er nem og brugervenlig, fordi den er sammensat af lige præcis de funktionaliteter, som er nødvendige i vognmandsbranchen - hverken mere eller mindre.  Vi har sammensat løsningen ud fra vores kendskab til branchen, men da ingen virksomheder er ens, er der selvfølgelig altid mulighed for individuel tilpasning. Vi finder sammen ud af, hvad lige præcis I har brug for.

Alle køresedler og ture registreres. Ud fra dette kan der laves ugentlige / månedlige samlefaktureringer.

Bookingmodul

Samlet og struktureret styring af biler, med let overblik over bookinger og ledige vogne.

Struktur

Driftsøkonomi

Et overblik over økonomi i driften af vogne

Et overblik over brændstoføkonomi

Brændstof

Vi har med stor succes implementeret KeyBalance i virksomheder, der minder om jeres.
Se vores referencer i netop jeres branche her: