KeyBalance til VVS & El

Komplet virksomhedssystem tilpasset VVS’ere og el-installatører

I får et komplet virksomhedssystem, der håndterer alle de grundlæggende funktioner indenfor økonomistyring og driftsoptimering. Samtidig tager løsningen højde for jeres hverdag og de rutiner, leverandører og samarbejdspartnere, der er vigtige for at I kan drive jeres forretning allermest effektivt.

Mere effektiv styring af forretningen

Vi har udviklet en virksomhedsløsning specielt til VVS’ere og el-installatører, der tager højde for de særlige behov, der gør sig gældende i branchen. Med KeyBalance til VVS’ere og el-installatører får I overblik over forretningen, hvilket gør den daglige drift og den ledelsesmæssige styring væsentligt nemmere.

 

Det betyder, at I kan optimere forretningen ved løbende at overvåge udviklingen. I vil opleve at være på forkant og kan hurtigt tilpasse jer ændringer i markedet, hvad enten det handler om at skrue op eller ned for blusset. Løsningen er nem og brugervenlig, fordi den er sammensat af lige præcis de funktionaliteter, I har brug for.

 

Nedenstående løsning er sammensat ud fra vores kendskab til VVS og el-branchen - men der er selvfølgelig altid mulighed for tilpasning til den enkelt forretning. Vi finder sammen ud af, hvad I har brug for. 

Varekartotek

Et overskueligt varekartotek, der kun viser de varer, I handler med.  Når I får behov for at handle med nye varer, kan I med et enkelt klik hente disse fra vareskyggekartoteket, hvor alle varer fra samtlige af jeres leverandører ligger.

Integration

Mulighed for integration til mobile løsninger (eksempelvis WPA Mobile, Reeft Mobile og Expandit Solutions), så det administrative arbejde gøres hurtigere og nemmere med det samme.

Leverandør prisopdatering

Integration til jeres leverandører såsom CalWin, Brdr. Dahl,                          m.fl. Integrationen sikrer bl.a. automatisk prisopdatering i det almindelige varekartotek og vareskygge.

Lager

Fuldt overblik over lageret samt forbrug og genbestilling af reservedele. Her er også mulighed for at benytte stregkoder ved varemodtagelse, forsendelse og lagerstatus.

Kørselsplanlægning

Service App

med elektronisk arbejdskort.

Opbevarer bl.a. anlægsbeskrivelser, billeder, testresultater, serviceinformation, vedligeholdelsesplan

Kvalitetssikring

Vi har med stor succes implementeret KeyBalance i virksomheder, der minder om jeres.
Se vores referencer i netop jeres branche her: