top of page
Lasse Schulin-Zeuthen

Lasse Schulin-Zeuthen

Partner & seniorkonsulent

Rådgiver

Analytisk

Databaser

Linkedin.png

+45 88 88 78 48

Lasse er uddannet fra CBS og har en kandidatgrad i virksomhedsadministration og informationssystemer. Med mere en 15 års erfaring fra KeyBalance A/S har Lasse oparbejdet en stor viden inden for ”alt” der er at vide om KeyBalance, procesoptimering, integrationer og sceneritænkning. Lasse har arbejdet så meget med KeyBalance, at han på mange måder tænker og er KeyBalance.

 

Lasse har en stor forståelse for forskellige virksomheders processer og dermed også hvordan løsninger skal tilpasses virksomheden. Som arkitekt bag mange moduler og involveret i de fleste andre, har Lasse et godt overblik over næsten alle hjørner af systemet, herunder integrationer, EDI og banker. Dermed kan han også nemt se, hvordan eventuelle tilpasninger kan tilknyttes standardsystemet, så brugeren får en tilpasning, der komplimenterer resten af systemet.  

 

Lasse er som person både snaksaglig, analytisk, hjælpsom og doven. Doven i den betydning, at han helst slipper for dobbeltarbejde. Lasse vil gerne udtænke løsninger til fulde for at sikre den smarteste løsning, kundetilfredshed og naturligvis for at slippe for tilpasning af den samme løsning flere gange. Lasse sætter en dyd i at løse en opgave i første forsøg til kundens fulde tilfredshed uden at bruge for lang tid på det.

 

”At gøre en forskel er det, der giver mig arbejdsglæde hver dag. Ikke kun for brugerne, men også ved at vidensdele med mine kolleger. I mit arbejde får jeg lov til at undersøge og grave mig ned i diverse opgaver, hvorfor mine kolleger og tætte samarbejdspartneren ved, at jeg er oplyst. Det betyder også, at jeg ikke – eller med stor modvilje laver løsninger, jeg ikke anser som værdifulde for brugeren.''

bottom of page