top of page
Miljo-002_edited.jpg

Hos KeyBalance A/S er det kun fantasien, der sætter grænser

Om KeyBalance A/S

KeyBalance A/S er en danskejet softwareproducent, som udvikler, producerer, implementerer og supporterer ERP- og økonomisystemer til små- og mellemstore virksomheder.

 

KeyBalance tilbyder forskellige pakker af systemet for også at ramme netop din virksomhed. Vores kundegrupper dækker blandt andet over maskinforretninger, handelsvirksomheder, vognmænd, produktionsvirksomheder, låse- og alarmvirksomheder samt VVS- og el-virksomheder med alt fra 3-500 medarbejdere.

 

KeyBalance er sammensat, så systemet passer til alle typer af virksomheder, men det kan også let tilpasses den enkelte virksomheds behov og processer.

Vores vision

Vores vision er at være det bedste og fortrukne ERP-system for mellemstore virksomheder i Danmark gennem et standardsystem, der nemt kan tilpasses den enkelte virksomhed

Vores mission

Vi ønsker at skabe det bedste ERP-system på markedet, der automatiserer flest mulige processer.  Vi vil være foran vores konkurrenter og kontinuerligt udvikle vores system

Flemming.png

 ”Jeg har i over 40 år drevet forretning og udviklet ERP-systemer. Mine værdier er stadig de samme og også de værdier, som skinner igennem virksomhedens kultur. Jeg har som leder særligt fokus på medarbejdertrivsel, kvalitetssikring og udvikling – så vores medarbejdere har de redskaber de skal bruge for at sikre stor kundetilfredshed”  

Flemming Lykke Østergaard - CEO & chefarkitekt

Vores kerneværdier

Som virksomhed har vi dedikeret os til at finde løsninger til alle typer af virksomheder. Vores formål er at skabe og udvikle løsninger, der hjælper brugerens daglige processer og arbejdsgange. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, hvor kunden føler sig hørt og prioriteret.  

Måden, vi ser vores medarbejdere på:

 • Vores medarbejdere får frihed under ansvar - herunder de udviklingsmuligheder, der er behov for, så de kan udnytte deres potentiale og interesser bedst muligt
   

 • Vores medarbejdere er vores største aktiv. Alle medarbejdere spiller en vigtig rolle. Det er vigtigt, at alle føler sig værdsatte, respekterede og motiverede
   

 • Vores medarbejdere er dygtige og kompetente. Vi bygger derfor vores lederskab på tillid og tryghed

Menneskeligt fokus
Værdiskabende

Måden, vi løser opgaver på:

 • Vi er dedikerede, passionerede og løser alle opgaver med stort fokus på kundetilfredshed.
   

 • Vi sætter os ind i kundens forretning, kortlægger kundens flow og forstår kundens ide, ønske eller problematik
   

 • Vi løser opgaver ved at udvikle, kode og tilpasse med kunden I fokus
   

 • Vi tester i samarbejde med kunden. For at sikre: Kunden godkender produktet, hurtigere ekspedition, færre konsulent timer og løbende sparring med kunden.

Samarbejde

Måden, vi samarbejder på:

 • Vi mener, at samarbejde giver det bedste resultat - herunder løbende sparring, øget performance og bedre kommunikation. Vi opbygger samarbejde, for at opnå gensidig udbytte.
   

 • Vi bygger vores relationer på tillid, vidensdeling og fortrolighed. Relationer dannes over tid og gennem godt samarbejder. Relationer dannes når vi samarbejder om et fælles mål.
   

 • Vi ser enhver interessent som en ligeværdig partner i processen

Ambitiøse

Måden, vi opnår resultater på:
 

 • Vi udfordrer dagligt hinanden internt for at øge vores kompetencer og vidensdeling
   

 • Vi sætter høje og ambitiøse mål med fokus på medarbejdertilfredshed, kundetilfredshed og produktudvikling
   

 • Vi skaber værdi og resultater for vores kunder og brugere, men har altid fokus på kvalitet, omkostninger og tid

 • Vi arbejder efter vores brugeres behov og succeskriterier - men vi udfordrer dem også gerne, hvis det kan øge kvaliteten på det endelige resultat

Vores historie

Mød et dedikeret team, der arbejder for at finde en løsning til dig

Vi er et lille, men kompetent team af højtkvalificerede supportere, konsulenter og udviklere.

Det har sine klare fordele:

 

 • Der er korte kommandoveje og alle ansatte har et tæt forhold til vores kunder.

 • For vores kunder betyder det, at der altid er mindst én medarbejder, der kender jeres tilpasninger og let kan rådgive og justere i jeres løsninger.

 • Vi prioriterer at have et højt serviceniveau, der bidrager til effektive og hurtigere løsninger, som imødekommer vores kunders ønsker og behov.  

 

Hos KeyBalance er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset jeres ønsker og behov samt størrelsen på jeres virksomhed har vi den fornødne viden om tekniske muligheder og andre gode idéer til at give jer lige netop den løsning, som vil passe jer allerbedst. 

 

Hvis det lyder interessant, så kontakt os og lad os komme og præsentere hvordan KeyBalance kan effektivisere netop jeres virksomhed. 

bottom of page