system.webServer>
top of page
Miljo-024_edited.png

Medarbejder hos KeyBalance A/S

At være en del af KeyBalence A/S

Som medarbejder hos KeyBalance A/S kan du forvente en flad struktur, hvor alle medarbejderes meninger og holdninger har indflydelse.

 

Vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere har det godt sammen og hjælper hinanden. Vi afholder fredagsbar næsten hver fredag, hvor vi som minimum får os et glas vin og udfordrer de andre virksomheder i vores kontorfællesskab I bordfodbold og billard. Hos KeyBalance A/S har vi frokostordning, frugtordning, snacks, sodavand og andre ting, som gør medarbejderens dag lidt bedre. Vi værdsætter medarbejdere, der tager ansvar og er proaktive, så kunden altid får den bedste oplevelse. 

 

Tonen hos KeyBalance A/S er meget uformel og der er altid plads til jokes og hyggelige samtaler. Vi har et samarbejde med et eksternt HR-bureau, der altid træder til, hvis vores medarbejdere har brug for værktøjer, samtaler mv. Dertil afholder vi 1:1-samtaler med vores medarbejder månedligt for at sikre udvikling og medarbejdertilfredshed. 

 

Tillid er gensidigt og noget, man gør sig fortjent til. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har tillid til, at vi gør hvad vi tror, der er bedst for den enkelte. Har du opnået vores tillid, så får du frihed til gengæld og vi vil gøre meget for, at dit arbejdsliv ikke kommer i vejen for dit privatliv. Vi tror på, at medarbejdere med overskud arbejder mere effektivt og har en sjovere hverdag.  

keybalance-grupper-007.jpg
Helena.png

’’Arbejdsmiljøet hos KeyBalance er fantastisk. Vi hjælper altid hinanden, og det er bare sjovt at gå på arbejde. KeyBalance er en god arbejdsplads med plads til forskellige persontyper. 

Jeg sætter stor pris på, at jeg kan have det fulde ansvar og sætte mit eget præg på de forskellige opgaver, jeg arbejder med. Hos KeyBalance kan man forvente gode grin, faglig hjælp og kompetent sparring.”

Helena Camilla Pedersen - ERP konsulent

bottom of page