system.webServer>
top of page
Miljo-024_edited.png

Medarbejderne er vores største aktiv

Vi vægter derfor trivsel og intern dynamik højt

Oplev KeyBalances medarbejderunivers

KeyBalance er en mindre softwarevirksomhed, der er i stor vækst. Vi leder derfor altid efter dygtige medarbejdere, der kan bidrage til endnu bedre løsninger og højere kundetilfredshed.

 

I KeyBalance A/S vægter vi vores medarbejdere højt og derfor findes der en bred vifte af udviklingsmuligheder, hvis du ønsker det.  

Simon.png

”En sund kultur kommer fra gode kolleger og det kræver tiltro, tillid og støtte. Vores filosofi er, at vi har et ansvar for at understøtte den enkelte medarbejders personlige rejse. Fokus på balancen mellem fritid, arbejde og udvikling giver de bedste forudsætninger for at drive projekter og skabe værdi for vores kunder, samtidig med at det skaber glade kolleger.”

Simon Münster-Sylvest - partner og seniorkonsulent

Vores vision

Vores vision er at være det bedste og fortrukne ERP-system for mellemstore virksomheder i Danmark gennem et standardsystem, der nemt kan tilpasses den enkelte virksomhed

Vores mission

Vi ønsker at skabe det bedste ERP-system på markedet, der automatiserer flest mulige processer.  Vi vil være foran vores konkurrenter og kontinuerligt udvikle vores system

Vores kerneværdier

Som virksomhed har vi dedikeret os til at finde løsninger til alle typer af virksomheder. Vores formål er at skabe og udvikle løsninger, der hjælper brugerens daglige processer og arbejdsgange. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, hvor kunden føler sig hørt og prioriteret.  

Måden, vi ser vores medarbejdere på:

 • Vores medarbejdere får frihed under ansvar - herunder de udviklingsmuligheder, der er behov for, så de kan udnytte deres potentiale og interesser bedst muligt
   

 • Vores medarbejdere er vores største aktiv. Alle medarbejdere spiller en vigtig rolle. Det er vigtigt, at alle føler sig værdsatte, respekterede og motiverede
   

 • Vores medarbejdere er dygtige og kompetente. Vi bygger derfor vores lederskab på tillid og tryghed

Menneskeligt fokus
Værdiskabende

Måden, vi løser opgaver på:

 • Vi er dedikerede, passionerede og løser alle opgaver med stort fokus på kundetilfredshed.
   

 • Vi sætter os ind i kundens forretning, kortlægger kundens flow og forstår kundens ide, ønske eller problematik
   

 • Vi løser opgaver ved at udvikle, kode og tilpasse med kunden I fokus
   

 • Vi tester i samarbejde med kunden. For at sikre: Kunden godkender produktet, hurtigere ekspedition, færre konsulent timer og løbende sparring med kunden.

Samarbejde

Måden, vi samarbejder på:

 • Vi mener, at samarbejde giver det bedste resultat - herunder løbende sparring, øget performance og bedre kommunikation. Vi opbygger samarbejde, for at opnå gensidig udbytte.
   

 • Vi bygger vores relationer på tillid, vidensdeling og fortrolighed. Relationer dannes over tid og gennem godt samarbejder. Relationer dannes når vi samarbejder om et fælles mål.
   

 • Vi ser enhver interessent som en ligeværdig partner i processen

Ambitiøse

Måden, vi opnår resultater på:
 

 • Vi udfordrer dagligt hinanden internt for at øge vores kompetencer og vidensdeling
   

 • Vi sætter høje og ambitiøse mål med fokus på medarbejdertilfredshed, kundetilfredshed og produktudvikling
   

 • Vi skaber værdi og resultater for vores kunder og brugere, men har altid fokus på kvalitet, omkostninger og tid

 • Vi arbejder efter vores brugeres behov og succeskriterier - men vi udfordrer dem også gerne, hvis det kan øge kvaliteten på det endelige resultat

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter skarpe hoveder, der trives i brændpunktet mellem at forstå kundernes forretning og at kunne omsætte kundernes behov til programmering. 
 

Er det dig?
Send os dit cv og et par ord om dig selv til
Simon Sylvest på simon@keybalance.dk

bottom of page