top of page
Skærmbillede 2022-12-08 kl. 11.54.18.png

Kurser

Få alt den nyeste viden, de bedste metoder og alle genveje 

Har du eller nye medarbejdere brug for undervisning i KeyBalance?

Kontinuerlig træning, vidensdeling og uddannelse er afgørende for, at jeres virksomhed får mest ud af KeyBalance.  Vi holder jer derfor løbende opdateret med nye store ændringer i KeyBalance såvel som i omverdenen.  

Vi indhenter så meget viden som muligt gennem kurser, faglige konferencer og naturligvis fra vores kunder. Den viden vil vi meget gerne dele med jer. Vi opdaterer løbende via vores nyhedsbreve, på LinkedIn og på vores hjemmeside, så I får de bedste vilkår for effektiv drift og beslutningstagen.
 

Hos KeyBalance har vi stor erfaring med at afholde kurser - både for nybegynder og garvede brugere af KeyBalance. Vi sætter en dyd i, at alle deltagere føler sig trygge ved at bruge systemet og efter kurset tør springe ud i endnu flere processer. 

  

Vil I gerne blive endnu bedre til at bruge alle funktionaliteter i KeyBalance?  
Så tilbyder vi både en-til-en undervisning, afdelingsundervisning og online undervisning. Undervisning kan både foregå hos jer, i vores lokaler eller et helt tredje sted.  

 

Kunne I godt tænke jer mere generelle kurser i KeyBalance, hvor andre kunder også deltager?  
Kontakt os og fortæl om jeres behov. Hvis vi oplever et tilstrækkeligt stort behov, vil vi gerne oprette officielle kurser til en fordelagtig pris. 

”Vil man gerne være god til noget, så skal man øve sig – og uanset hvor meget man øver sig, er der altid plads til ny viden. Derfor tror vi på altid at træne os selv og træne vores kunder, så de bliver de bedste og ikke mindst får mest mulig ud af KeyBalance”  

Lasse Schulin-Zeuthen - partner og seniorkonsulent

bottom of page