top of page
Mads Hougaard

Mads Hougaard

Konsulent

Analytisk

Computer Science

Udvikler

Linkedin.png

+45 88 88 78 35

Mads er uddannet fra Roskilde Universitet med en cand. Scient. i Computer Science, og har derefter arbejdet som webudvikler. Han har anskaffet sig masser af erfaringen inden for IT og implementerings strategier, implementering af kontorrobotter og har haft samarbejde med forskellige samarbejdspartnere og har opnået skarpe resultater.

 

Som person er Mads udadgående, tålmodig og yderst nysgerrig af natur. Ingen bekymring for kunden er for lille eller stor, der er plads til dem alle under processen. Mads sætter kunden i højsædet, og i fællesskab bliver der fundet løsninger på problemer såvel som sparret omkring andre indgangsvinkler eller forbedringer som ville kunne hjælpe med at lave et udestående produkt. Mads er grundig og med flair for systemdesign, hvilket giver sublime resultater i både allerede værende såvel som nye systemer.

 

”Det er vigtigt for mig at kunden føler sig forstået og lyttet til. Kommunikation er vigtigt for tilgangen til projektet og er vigtigt for løsning af problemet. At yde en fremragende service og efterlade kunden tilfreds er yderst vigtigt for mig. Jeg er nysgerrig og elsker at forstå processer og tilgange til systemerne dertil, en god forståelse for systemet og problemet er essentielt for at finde på den optimale løsning til problemstillingen.”

bottom of page