top of page
Miljo-046.jpg

Kreditor

Kreditorkartotek  

Ubegrænset antal kreditorer, det store overblik, kreditorgrupper, udligningsværktøj, historik, CVR-opslag, googleopslag

Indkøbsmodul 

Indkøbsstyring, fakturamodtagelse (OIO/EAN/GLN/PDF), Forespørgsler, Varemodtagelse Webside - Produkt EDI 

Dokumenthåndtering 

Kreditor- og indkøbsdokumenter, kategorier (PDF, EXCEL, JPG mfl.  

Få det fulde overblik over alle jeres kreditorer. Med kreditormodullet, får i et overskueligt kreditorkartotek, hvor I let kan oprette nye leverandører, ved hjælp af CVR-opslag. På hver kreditor får i overblik over historiske data, dokumenter, fakturaer, posteringer, åbneposteringer mv. Oprettes der et søgenavn på kreditoren, kan det nemt bruges i hele systemet i stedet for kontonummeret.  

 

Modulet indeholder et betalingsmodul, der gør det nemt for jer at danne et overblik over hvor meget og hvilke kreditorer I skylder penge. I betalingsmodullet, får I et betalingsforslag, der indeholder alle de fakturaer med forfald eller overskrider forfaldsdatoen på den valgte dato. På hvert betalingsforslag kan I fravælge fakturaer som ikke skal betale og med I eksporten til banken. Med modulet Bankafstemning, kan betalingsforslaget overføres direkte til banken fra KeyBalance.  

 

Med kreditormodullet får i adgang til indkøbsmodullet, hvor I kan sende rekvisition til den valgte leverandør. Fra indkøbsmodulet, kan I let set hvis der er et tilhørende salg, kopier indkøbet, udskrive labels, overfører indkøbet til en salgsordre mv.  

 

Sender I forespørgsler til flere leverandører, inden I bestiller varerne? Med forespørgsler I KeyBalance kan I let sende forespørgslen til flere leverandører og overfører den endelige forespørgsel til et indkøb når I har besluttet jer.  

 

Til kreditormodulet hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder saldolister, posteringsjournaler, statistiker, rekvisitioner, forespørgsler, labels mv.   

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page