top of page

Lær at tilpasse din KeyBalance

KeyBalance er et utrolig lige til og brugervenligt program og du kan let lære at tilpasse din KeyBalance bruger.


KeyBalance kan med få klik sættes op til dine personlige præferencer. Det er altafgørende at et system man bruger hver dag fungerer og kører fuldstændig som man ønsker. i KeyBalance kan du med enkle klik tilføje egne genveje, knapper, søgefiltre og flere funktioner.


Du arbejder måske ofte kreditorer og varenumre og lagerstyring, mens din kollega primært arbejder med CRM systemet. Derfor er det centralt at et holistisk økonomistyringssystem som KeyBalance kan tage hensyn til de varierende behov. Vi låser ikke vores brugere og kunder ned i faste urokkelige rammer, men åbner derimod op for at du som hverdagsbruger har mulighed for at sætte dine præferencer op som du har lyst og lave dem om igen lige så ofte du har lyst. Vi har samlet en række små mini videoer der guider dig igennem et lille udvalg af de omtalte muligheder.
Tilføj og fjern de kolonner du ønsker at se og ikke se. Skab det skærmbillede som du har behov for.

Bruger du ofte de funktioner som ligger "gemt" under flere funktioner, så kan denne nemt fastgøres så den altid er tydelig og ikke skal rulles ud.

Tilføj og fjern felter, knapper og funktioner og eller omdøb dem til det der giver mest mening for dig. Du holder control nede og højreklikker og vælger det du ønsker at tilføje eller fjerne.

Du kan ligeledes oprette genveje på din brugers skrivebord feks til de funktioner og oversigter som du bruger rigtig tit. De kan naturligvis fjernes og tilføjes igen. Hold musen henover genvejen, højreklik og tryk på fjern.
Sorter de kolonner du arbejder i nemt og hurtigt eller søg enkelt og let ved at taste f.eks. navnet på den virksomhed du søger.

Ligeledes har du i KeyBalance mulighed for at oprette personlige søgefiltre så du kan sortere ud fra præcis de parametre du har brug for. Se hvor enkelt det er i videoen her.
KeyBalance er et utrolig intuitivt og brugervenligt ERP system. Vores kunder beretter feks at en vikar, der ikke har brugt KeyBalance tidligere kan være igang samme dag. Det sparer rigtig meget energi og tid at programmet er så let at komme igang med. Men også at KeyBalance kan effektivisere mange processor i en virksomhed og på den måde øge den samlede mængde af ressourcer fra medarbejdere, som ellers skulle bruge tid og energi på f.eks. rugbrødsarbejde.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page