Maskinland A/S


Randsigvej 6 , 6855 Outrup og Grindsted Landevej 26, 7200 Grindsted

http://www.maskinland.dk/

20 medarbejdere - 4 indehavere

Omsætning 70.000.000 kr.

''

DA VI VALGTE KEYBALANCE

Vi valgte at skifte til KeyBalance, fordi vi havde et gammelt system, som udgik og ikke længere blev opdateret. Vi fik hele tiden at vide, at hvis vores system gik ned, så kom det ikke op at køre igen. Så det var vigtigt for os at få et nyt økonomistyringssystem. Det gik heldigvis ret smertefrit at skifte til KeyBalance. Det gik helt fint med at få konverteret data og for medarbejderne virkede det også fra dag et. Vi skulle godt nok have et nyt serversystem, da en hobby server ikke kunne klare behovet. Valget faldt på en løsning i skyen og det gav en helt anden performance og gjorde det meget lettere at få lavet den daglige backup. Nu skal vi ikke længere spekulere på serverdrift, backup eller opdatering det kører bare af sig selv. Fra vi besluttede at få KeyBalance og til vi var i gang, gik der ikke lang tid. Jeg tror, de begyndte at implementere en lørdag formiddag. Søndag konverterede de data og mandag aften kunne vi skrive faktura ud, hvis det var dét, vi ville.

 

SPECIELLE TILRETTELSER

Du får et totalt skræddersyet system. Alle virksomheder er jo forskellige og derfor vil man jo også rende ind i nogle små vanskeligheder undervejs. Men det gode ved KeyBalance er, at de kan skræddersy systemet præcis til din virksomheds behov. Vi havde f.eks. lidt bøvl med nogle stregkoder og kunne i begyndelsen ikke helt gennemskue, hvordan vi fik det til at passe til vores virksomhed. Men så tog vi en snak med folkene fra Atomic Software, der står bag KeyBalance og så fandt de hurtigt en løsning, der passede til os.

 

Vi har en god kommunikation med hinanden og den slags tilpassede specielle løsninger finder du bare ikke hos de store udbydere.

Hvis jeg f.eks. tænker, at en bestemt genvej i KeyBalance ville være smart for den måde, vi arbejder på - så får jeg det ret hurtigt og tilmed til en fornuftig pris. Det er jo noget af det, jeg synes er helt fantastisk ved KeyBalance.

 

Jeg ved fra kollegaer, der har systemer fra andre leverandører, at det nærmest er umuligt at komme igennem med selv de mindste ændringer, fordi deres systemer ikke er indrettet til det. Hos de store udbydere tager det evigheder at få en lille rettelse igennem, fordi de skal have det op i store udvalg og møder, hvorefter alle deres kunder får lavet deres system om. Ingen andre udbydere giver den samme specielle service, som du får med KeyBalance.

 

BILAGS SCANNER

De fleste fakturaer får vi på mail og her har vi virkelig sparet en del. Før vi fik KeyBalances bilagsscanner skulle vi udskrive alle fakturaer, for så at tastede dem ind igen i det gamle system. Herefter skulle vi godkende det fysiske dokument med en krusedulle på, for så at arkivere det hele i mappevis. Så er det jo meget nemmere nu med bilags scanneren og det har virkelig virket i KeyBalance fra første dag - det kører bare.

Vi sparer meget tid på ikke at skulle arkivere det på den gamle måde. Førhen samlede man jo en stor stak over tid, tog en eftermiddag ud af kalenderen og sad og arkiverede dem alfabetisk i mapper. Og det næste var jo så, når nogen kom tilbage efter et år - f.eks. en revisor eller en reklamation, så skulle vi op og finde mappen og papiret først. Det var noget træls. Med bilags scanneren kører det altså bare, alt sker automatisk og alt posterer sig selv, en kopi af fakturaen gemmes digitalt og kan altid findes hurtigt frem, hvis der er behov for det.

KEYBALANCE SOM APP

KeyBalance App’en er et godt eksempel på, hvordan KeyBalance konsekvent er i udvikling og har tæt kontakt til og lytter til sine kunder og brugere. Idéen til app’en havde været under opsejling i noget tid. Men da Vittarp Maskinland fortalte om et smart sms-system,  deres kollegaer i Kolding havde fået, gik folkene bag KeyBalance straks i gang på tegnebrættet.

Et sms-system til rapportering af arbejdsordre syntes dog umiddelbart lidt for bøvlet. Derfor satte KeyBalance gang i udviklingen af en app, der ikke alene kan rapportere arbejdsordre fra marken, men som giver mulighed for at have hele ERP-systemet med i lommen. Carsten fra Vittarp Maskinland er i dag rigtig tilfreds med app’en og fortæller, at det jo er den slags udvikling, der er med til at flytte arbejdsopgaverne i virksomheden. Administrativt sparer Vittarp Maskinland en masse tid.

''

KeyBalance er udviklet, programmeret, drevet, serviceret, solgt og implementeret af Atomic Software ApS 

Atomic Software ApS   l   Brudelysvej 21B    l  2880 Bagsværd   l  Tlf. 88 88 78 30 l E-mail: info@keybalance.dk