KeyBalance til servicevirksomheden

Komplet virksomhedssystem tilpasset servicevirksomheder

I får et komplet virksomhedssystem, der håndterer alle de grundlæggende funktioner indenfor økonomistyring og driftsoptimering.  Løsningen tager højde for jeres hverdag og de rutiner, leverandører og samarbejdspartnere, der er vigtige for, at I kan drive jeres forretning allermest effektivt.

Mere effektiv styring af forretningen

Vi har udviklet en virksomhedsløsning specielt til service virksomheder. Det betyder, at løsningen tager højde for de særlige behov, der gør sig gældende i branchen. Samtidig er løsningen nem at bruge, fordi den er sammensat af lige præcis de funktionaliteter, I har brug for.

Selvom vi har sammensat løsningen ud fra vores kendskab til service, så er der selvfølgelig altid mulighed for individuel tilpasning. Vi finder sammen ud af, hvad I har brug for.

Et overskueligt varekartotek, der kun viser de varer I handler med.  Med et enkelt klik kan I hente nye varer fra vareskyggekartoteket, hvor alle varer fra samtlige af jeres leverandører ligger.

Varekartotek

Leverandør prisopdatering

Integration til jeres leverandører. Integrationen sikrer bl.a. automatisk prisopdatering i det almindelige varekartotek og vareskygge.

Integration

Mulighed for integration til mobile løsninger (eksempelvis WPA Mobile, Reeft Mobile og Expandit Solutions), så det administrative arbejde gøres hurtigere og nemmere med det samme

Lager

Fuldt overblik over lageret, samt forbrug og genbestilling af reservedele. Her også mulighed for at udnytte stregkoder ved varemodtagelse, -forsendelse og lager status

Kørselsplanlægning

Service App

med elektronisk arbejdskort.

Opbevarer bl.a. anlægsbeskrivelser, billeder, testresultater, serviceinformation, vedligeholdelsesplan

Kvalitetssikring

Vi har med stor succes implementeret KeyBalance i virksomheder, der minder om jeres.
Se vores referencer i netop jeres branche her: