top of page
Laura Essendrop

Laura Essendrop

Marketingskoordinator

Digital markedsføring

Kommunikation

Værdiskabelse

Linkedin.png

+45 92 99 40 35

Laura er vores studentermedhjælper i marketing. Hun har en bachelorgrad i Kommunikation og Digitale Medier og læser kandidaten Digital Innovation Management. Med kompetencer inden for kommunikation, koordinering og marketing, og med sin analytiske tankegang, bringer Laura sine erfaringer og ekspertise til teamet som marketingkoordinator. Laura vil være ansvarlig for at drive og implementere marketinginitiativer, der fokuserer på at skabe vækst og synlighed for KeyBalance. Laura er skrap i digital markedsføring og kommunikation samt it-værktøjer, det kræves for at skabe online synlighed.


Med sin innovative og kreative tankegang er Laura i stand til at generere nye marketingideer, som skaber og optimerer engagerende indhold. Hendes forståelse og evne til at opretholde en stærk brandidentitet og kommunikationsstrategi, sikrer konsistens på tværs af marketingsmateriale og -platforme.


”Jeg syntes, det er rigtig spændende at arbejde med marketing, da der er mange aspekter til det, hvor man både får mulighed for arbejde kreativt og innovativt med medier, men også analytisk med brugerdata, budgetter og meget mere. Alt sammen noget, der sikre en god og skarp kommunikation og markedsføring mellem virksomheden og målgrupperne.”

bottom of page