system.webServer>
top of page
Miljo-046.jpg

Power Bi-integration

Power-Bi  

Standard Api løsning med salgsfakturaer, indkøbsfaktura og vareposter. Ledelsesrapportering, rådgivning, undervisningMed en integration mellem KeyBalance og Power-BI, kan i få en hurtig og effektiv indsigt i jeres data, gennem brugervenlige data modeller og visualiseringer.   


Hvad er Microsoft Power BI? 

Microsoft Power BI er et Business Intelligence & analytisk front-end værktøj (datavisualiseringsplatform) anvendeligt til alle typer organisationer, med mange gode integrationsfunktioner med andre Microsoft-produkter såsom Microsoft Office 365. Power BI er blandt andet kendt for sin brugervenlige grænseflade og mulighed for selvbetjeningsanalyse.   Microsoft Power BI er et fremragende værktøj til: Automatisering af dataekstraktion og visualisering Opbygning af spændende og interaktive rapporter 


Forbedring af distribution og samarbejde af data på tværs af din organisation Kort fortalt kan Microsoft Power BI hjælpe med accelerere din rejse mod datadrevne beslutninger.  


https://powerbi.microsoft.com/en-us/why-power-bi/  


Hvordan vi hjælper dig med at accelerere din Business Intelligence rejse  


Som bruger hos KeyBalance opbygges hurtigt en stor mængde data, som indeholder værdifuld information og viden. Med Power-BI som værktøj, gør vi det nemt for dig at generere indsigt ud fra jeres data, til at støtte jeres beslutningstagere. Et vigtigt skridt er at omdanne dataene til tilgængelige rapporter og værktøjer, der kan bruges i den daglige planlægning og operationelle diskussioner.  


Vi tilbyder en standard løsning der gør Power BI meget tilgængeligt, for dig der ønsker at komme i gang uden en stor investering.  


Her kan du bla. få indblik i: 


  • Vare – Dybdegående indblik i hvordan dine vare performer. 

  • Kunder – Dybdegående indblik i hvordan dine kunder performer. 

  • Finans – Dybdegående indblik i dit budget og regnskab. 

  • Nøgletal – Få indblik i jeres omsætning og dækningsbidrag generelt eller filtreret på vare, kunde, og sælger.  


Vi tilbyder også skræddersyet løsninger, hvor vi arbejder tæt sammen med slutbrugeren for at udvikle en pipeline af værktøjer til at understøtte jeres centrale beslutningsprocesser:  


  • Sammen kortlægger vi jeres beslutningsprocesser for at identificere de kritiske data og indsigter at fokusere på. 

  • Vi opbygger konsensus på tværs af alle interessenter om definitionerne for KPI’er, og hvordan de kobler til hinanden 

  • Opbygning, test og forfining af løsninger til dashboards og beslutningsværktøjer 

  • I får adgang til præcis den information der er kritisk for jeres organisation  

bottom of page