top of page
Miljo-024_edited.png

Karrierevejen

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling

Karrierevej

Der er altid masser af udviklingsmulighed hos KeyBalance A/S, uanset hvilken stilling du er ansat i. Vi er en mindre virksomhed i stor vækst og med mange forskellige typer af opgaver. Du har mulighed for at vokse I din stilling, få mere ansvar og andre af typer af opgaver, hvis du klarer dig godt i stillingen. Vi prøver altid at tilgodese og matche medarbejderens interesser med de opgavetyper, vi har eller som efterspørges.  

 

Udvikling er et af vores kernebegreber og kan tydeligt mærkes i hele virksomheden. Vi vil gerne være foran vores konkurrenter, både på kompetencer, produkter og medarbejdertrivsel. Begreber som ”det har vi altid gjort” er ikke eksisterende i vores mindset, så du kan som medarbejder altid komme med nye idéer og tanker – og faktisk blive hørt og taget seriøst. Vi respekterer hinandens forskelligheder og vægter vidensdelingen højt, så vi alle sammen kan udvikle os personligt som fagligt. 

”Jeg er konsulent hos KeyBalance, fordi jeg sætter stor pris på balancen mellem frihed under ansvar og hjælpsomheden blandt mine kolleger. Det giver mig mulighed for at springe ud i nye varierende opgaver, som udfordrer og udvikler min kompetencer, med ro i maven. Samtidig er den tætte relation til vores brugere med til at fremhæve den forskel og værdi, der opnås som resultat af vores arbejde.” 

Casper Teilhof - konsulent

bottom of page