system.webServer>
top of page

Kender du dine tilskudsordninger inden for digitalisering?

Læs med og bliv klogere på SMV:Digitals tilskudsordninger. Du kan bl.a. finde mere information om, hvordan du kan være heldig at få 100.000 kroner til privat rådgivning om digital omstilling.


SMV:Digitals tilskudsmulighederne er inddelt i tre forskellige puljer, som fordeles efter først til mølle-princippet. For at søge om puljerne skal jeres virksomhed have mellem 3 og 249 fuldtidsansatte, en omsætning på minimum 2 mio. kr. årligt og en konkret businesscase. Alle puljerne har det fælles formål at hjælpe virksomheder med digitalisering samt optimering af fx databehandling, webhandel, IT-sikkerhed eller andre digitaliserings- og it teknologiske projekter.


Invester i din digitale omstilling

Hvis du har ambitioner om at øge dit fokus på teknologiske investeringer, skal du ansøge om tilskud til rådgivning i digital omstilling på 100.000 kroner.

Her får du vejledning i, hvordan du vækster og øger dine konkurrenceevne ved at omstille dele af driften til den digitale tidsalder. Måske har du allerede konkrete planer for et udviklingsprojekt, men er stødt på uforudsete udfordringer eller også har du udfordringer med at implementere ny teknologi, for at komme i mål med din digitale omstilling.


Puljen åbner for ansøgninger den 10. oktober. Læs mere om puljen her:


Invester i værdiskabende datainvesteringer

Hvis du har ambitioner om at anvende data til at skabe konkret værdi, skal du ansøge om tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning om dataoptimering. Man kan bl.a. bruge tilskuddet til at søge vejledning i, hvordan jeres virksomhed kan udnytte data til at optimere driften, herunder dataintegration, analyseringsværktøjer samt visualisering af data.


Puljen åbner for ansøgninger den 12. september. Læs mere om puljen her:


Invester i den digitale omstilling

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomheds sikkerhedsprocedurer er robuste nok til den stigende trussel fra it-kriminelle? Så kan du ansøge om tilskud til rådgivning om digital sikkerhed på op til 50.000 kroner. Tilskudsmidlerne kan bruges på rådgivning om beskyttelse af data, optimering af processer samt forskellige certificerings- og mærkeordninger.


Puljen åbner for ansøgninger den 13. september. Læs mere om puljen her:Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til tilskudsordningerne. Vi yder også gerne rådgivning til eventuelle opgaver, som måtte udspringe af jeres tilskudsansøgninger.


God læselyst!

Comments


bottom of page