system.webServer>
top of page
Skærmbillede 2022-12-08 kl. 11.52.03.png

Håndværkere

Komplet virksomhedssystem tilpasset håndværkere, VVS’ere og el-installatører

I får et komplet virksomhedssystem, der håndterer alle de grundlæggende funktioner inden for økonomistyring og driftsoptimering. Samtidig tager løsningen højde for jeres hverdag og de rutiner, leverandører og samarbejdspartnere, der er vigtige for, at I kan drive jeres forretning allermest effektivt.


Mere effektiv styring af forretningen

Vi har udviklet en virksomhedsløsning specielt til håndværkere, VVS’ere og el-installatører, der tager højde for de særlige behov, der gør sig gældende i branchen.


Med KeyBalance til håndværkere, VVS’ere og el-installatører får I overblik over forretningen, hvilket gør den daglige drift og den ledelsesmæssige styring væsentligt nemmere. Det betyder, at I kan optimere forretningen ved løbende at overvåge udviklingen. I vil opleve at være på forkant og kan hurtigt tilpasse jer ændringer i markedet, hvad enten det handler om at skrue op eller ned for blusset.


Løsningen er nem og brugervenlig, fordi den er sammensat af lige præcis de funktionaliteter, I har brug for. Nedenstående løsning er sammensat ud fra vores kendskab til håndværker-branchen - men der er selvfølgelig altid mulighed for tilpasning til den enkelt forretning. Vi finder sammen ud af, hvad I har brug for.


Med denne løsning får I blandt andet:

  • VarekartotekIntegration (eksempelvis WPA Mobile, Reeft Mobile og Expandit Solutions)

  • Leverandør prisopdatering (CalWin, Brdr. Dahl, vareskygge)

  • Lager

  • Kørselsplanlægning


+ Håndværker-Service App

  • Elektronisk arbejdskort.

  • Opbevaring af bl.a. anlægsbeskrivelser, billeder, testresultater, serviceinformation, vedligeholdelsesplan

  • Kvalitetssikring og kontrolskemaer/vareopslag


Vi har med stor succes implementeret KeyBalance i virksomheder, der minder om jeres. Se vores referencer i netop jeres branche her. Se også vores video herunder.Placeholder billede_edited.jpg

Læs hvordan Nimtag har haft stor glæde af at bruge KeyBalance

Læs alle KeyBalance referencer

bottom of page