top of page
Miljo-046.jpg

Vognmand
 Få det fulde overblik til håndtering af jeres flåde og logistiske udfordringer med Keybalance Bookingmodul. Vores booking-modul tager udgangspunkt i de udfordringer transport virksomheder står over for i forhold til planlægning og allokering af vogne, mandskab, udstyr og evt. riggere, samt det komplette overblik over forbrug og tid forbrugt på opgaven. 


Bookingmodulet har en separat chauffør liste, der kan linkes op af vores vogn liste. Det betyder at systemet både kan håndtere interne og eksterne chauffører. Vognene kan oprettes via. et API til synsdatabasen.dk, hvilket betyder at vi får alle stamoplysninger på vognene med ind ved oprettelse. Med en sammenkobling med vores maskinmodul får vi mulighed for at holde et fuld økonomisk overblik over økonomien bundet op af den enkelte vogn, med dertilhørende mulighed for at opsætte et automatiseret service eftersyns flow på hele flåden. Vores booking APP giver jer mulighed for at kommunikere direkte med jeres chauffører og styrer hvilke turer de kan se og registrere tid på. 


Alt dette gør det muligt at opstille unikke prisstrukturere på jeres transportaftaler hos de kunder I kører for, samt specificere detaljeringsgraden af turene kørt. Det er nemt at danne et samlet fakturagrundlag pr. kunde for en given periode for flere ture kørt. 


Nøgleordet er overblik over chauffører, vogne og turer, samt økonomisk struktur for håndtering af en eller flere bookinger pr. kunde for udvalgte perioder.  


Automatiseringsforslag: 

  • Link mellem finansdimension og vogne. Dette gør det muligt at få specificeret alle omkostninger, omsætning forbundet med den enkelte vogn. 

  • Opslag via. synsdatabasen (Opret en ny vogn på stelnummer eller nummerplade). 

  • API til GPS i flåden (kan integreres med KeyBalance map), eksempelvis Lommyfleet. 

  • APP til registrering af start/stop/udsættelse, vare forbrug og chauffør tidsregistrering (kan også bruges som løngrundlag). 

  • Google opslag (oprette adresser via. API til google). 

  • Gantt planner (Vogne/Chauffører). 

  • HR integration (Ferie- / Fraværsregistrering). 

  • Automatisering af fakturagrundlag og fakturering. 

  • Bilag/dokumenter linkes direkte op til kørslerne. 

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page