top of page
Miljo-046.jpg

Tidsregistrering

Tidsregistrering 

Start-stop/stempler, tidsregistrering, differentieret ydelser, medarbejdertyper, normtider, stregkoder 

Timeoverblik 

Kalender, opdeling på interntid, fakturerbar tid, ferie, sygdom, pauser. Overblik pr. dag, uge, måned og periode. 

Timeopsætning 

Godkendelsesflow, lønkoder, løngivende, variable satser,   

Få det fulde overblik over virksomhedens menneskelige ressourcer. Med modulet Time-sag, får i et nemt timesagsstyringssystem så I kan holde styr på alle medarbejders timer. Med KeyBalance’s tidsregistrering er det både muligt at benytte sig af Start-Stop, ved at skrive tiden, eller en kombination af de to. Start-Stop, fungere som et stempel, det betyder at når medarbejdere påbegynder en opgave skal de ”starte” en opgave, når de går i gang med noget nyt ”starter” de igen, indtil de afslutter dagen. Tidsregistrering ved at skrive tiden, fungere så medarbejderne selv registrer hvor meget tid de har brugt på den enkelte opgave, dette kan gøres løbende eller indtil jeres valgte deadline.  

 

Tidsregistrering hos KeyBalance, er tilpasset således den imødekommer langt de fleste virksomheders behov. Hvis I ønsker et meget simpelt overblik, kan I nøjes med at oprette en kategori og en ydelse. Hvis I ønsker det fulde overblik over medarbejdernes tid, har KeyBalance en avanceret opsætning, der kategoriserer jeres ydelser i fakturerbar tid, interntid, sygetid, ferietid, overtid og pause. Herunder kan I vælge hvilke ydelser der er løngivende, angive lønkode pr. ydelse mm. Dertil kan I pr. ydelse, pr. ydelse og medarbejdertype eller pr. ydelse og medarbejder, angive hvilke ydelser hver medarbejder kan se, samt salgspris og kostpris. 

 

Timer kan enten registreres på en ordre eller et projekt, så i direkte kan viderefakturaer den brugte tid til kunden. Timer kan også registreres på interne ordre, eller på interne ydelser, så I også kan få et overblik over jeres interne ressourcer. Så uanset om I har behov for ordrestyring eller sagsstyring, er begge inkluderet i modulet. 

 

Med Time-Sag får I også adgang til godkendelses flow. Her kan det tilvælges at hver medarbejder skal kontrollere/godkende deres tid, hver dag efter endt dag. På den måde sikre I at medarbejderen har kigget på sine timer, og der ikke er sket tastefejl. Dertil kan der tilvælges en sidste godkender, som kontrollere at alle medarbejdere har husket at registrere, og at omkostningerne er fordelt korrekt.  

 

Tidsregistrering kan både ske fra KeyBalance klient, eller ved at tilkøbe KeyBalance APP. Denne fleksible løsning gør at uanset hvordan I som virksomhed ønsker at registrere jeres tid er det muligt.  Det betyder at i kan bruge scanner og stregkoder, APP løsning, som I kan have med på farten, computeren på kontoret eller noget helt fjerde.  

 

Til Time-Sag hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder Lønrapporter, timeregistreringer mv.   

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page