top of page

Den lovpligtig EDI-platform pr. 1. november: Effektivitet og sikkerhed med KeyBalance

Fra den 1. november træder en ny lovpligtig EDI-platform i kraft, som vil have stor indvirkning på virksomheders håndtering af elektroniske fakturaer og NemHandel-transaktioner. Hos KeyBalance er vi forberedt på denne ændring, og vi har udviklet en omfattende og pålidelig EDI-platform, der opfylder alle kravene i den nye lovgivning. I denne artikel vil vi udforske betydningen af den lovpligtige EDI-platform og præsentere fordelene ved at anvende KeyBalance som din foretrukne løsning.Den lovpligtige EDI-platform:

Den lovpligtige EDI-platform er indført som en del af regeringens initiativer for at fremme digitaliseringen af faktura- og handelstransaktioner. Fra den 1. november bliver det derfor obligatorisk for ERP-udbydere at anvende EDI-platforme til elektroniske fakturaer og transaktioner gennem NemHandel. Dette indebærer en omfattende overgang fra traditionelle papirbaserede processer til digitale, automatiserede og sikre løsninger.


KeyBalance: Din pålidelige EDI-platform:

KeyBalance er klar til at imødekomme kravene i den lovpligtige EDI-platform. Vores omfattende løsning sikrer, at din virksomhed kan håndtere elektroniske fakturaer og NemHandel-transaktioner på en effektiv og sikker måde. Med KeyBalance kan du opnå en gnidningsfri integration mellem dine interne systemer og de eksterne handelspartnere.

Som eksisterende kunde hos KeyBalance vil du ikke opleve en betydelig ændring i dine processer, da vores platform er fuldt kompatibel med de eksisterende EDI-standarder og protokoller. Du skal dog være opmærksom, hvis du sender eller modtager EDI med andre produkter.


  1. For alle kunder, der skal bruge den nye offentlige EDI-standard i KeyBalance: Du skal ikke foretage dig noget – I vil automatisk anvende den nye platform, når den går i luften.

  2. For de kunder, der har behov for andre EDI-standarder (EDIFACT m.m.): Dette kan vi naturligvis også stadig.


Effektivitet og automatisering:

Ved at anvende KeyBalance som din foretrukne EDI-platform, kan din virksomhed drage fordel af øget effektivitet og automatisering. Vores system muliggør automatisk udveksling af fakturaer og handelsdokumenter mellem forskellige systemer uden behov for manuel indtastning eller behandling. Dette sparer tid, minimerer fejl og frigør ressourcer, der kan anvendes mere produktivt i din virksomhed.


Sikkerhed og pålidelighed:

Datasikkerhed er en vigtig faktor i enhver EDI-platform, især når det drejer sig om fortrolige faktura- og handelstransaktioner. KeyBalance har implementeret strenge sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine data er beskyttet mod uautoriseret adgang eller lækager. Vi benytter avancerede krypteringsmetoder og regelmæssige sikkerhedskopieringstiltag for at sikre den højeste grad af beskyttelse og pålidelighed.


Den nye lovpligtige EDI-platform, der træder i kraft den 1. november, sætter fokus på digitaliseringen af faktura- og handelstransaktioner. Hos KeyBalance er vi klar til at imødekomme disse krav og tilbyde en pålidelig, effektiv og sikker EDI-platform. Ved at vælge KeyBalance som din foretrukne løsning, kan du drage fordel af automatisering, effektivitet, datasikkerhed og en gnidningsfri integration med dine eksisterende systemer. Som eksisterende kunde hos KeyBalance vil du opleve en problemfri overgang og minimal påvirkning af dine daglige forretningsaktiviteter.


Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at opfylde de nye lovkrav og optimere dine EDI-processer med KeyBalance.

Comments


bottom of page