system.webServer>
top of page

KeyBalance Cloud: Din sikre og godkendte løsning til digitale standard bogføringssystemer i Danmark

Bogføringsloven pålægger visse virksomheder og foreninger at bogføre digitalt. Her kan du få et overblik over, hvad det konkret betyder for din virksomhed.I takt med den stigende digitalisering er det afgørende med pålidelige og sikre bogføringssystemer for alle danske virksomheder og foreninger. Med indførelsen af kravene til "digitale standard bogføringssystemer" fastsat af Bogføringsloven og kravbekendtgørelsen, er det afgørende at finde en løsning, der opfylder disse krav og samtidig sikrer effektivitet og pålidelighed.


KeyBalance Cloud er en innovativ løsning, der imødekommer behovene hos virksomheder og foreninger, der ønsker at optimere deres bogføringsprocesser.


KeyBalance Cloud er udviklet med henblik på at imødekomme og overholde sikker opbevaring, korrekt registrering af bilag samt automatisering af virksomhedsprocesser. KeyBalance Cloud opfylder alle de nødvendige krav, som Erhvervsstyrelsen har udmeldt, og vi er dedikerede til at udvikle eventuelle tilpasninger, der kræves for at blive et godkendt bogføringssystem.


Virksomheder, der allerede er fuldt overgået til cloud-løsninger og opbevarer deres data hos KeyBalance, skal blot sikre sig, at de har de nødvendige moduler for at opnå et godkendt bogføringssystem. Virksomheder, der stadig bruger egne servere eller hostes af tredjeparter, bør overveje at skifte til en cloudbaseret løsning i samråd med deres revisor.


En skræddersyet ERP-løsning:

KeyBalance Cloud tilbyder en moderne, brugervenlig og modulopbygget ERP-løsning på dansk, der dækker alle aspekter af økonomistyring, kundekartotek, produktion, lager og administrative processer. Vores erfarne team kan tilpasse KeyBalance præcis efter virksomhedens behov, hvilket sikrer bedre sammenhæng og øget effektivitet på tværs af alle processer.


Optimering af regnskabsprocesser:

Ved at vælge KeyBalance Cloud overholder jeres virksomhed lovgivningen, ligesom I får muligheden for at optimere regnskabsprocesser. Vores løsning inkluderer optimerede moduler, der automatiserer manuelle opgaver og reducerer fejl. Dette frigiver ressourcer og forbedrer effektiviteten i regnskabsafdelingen, hvilket muliggør mere værdiskabende aktiviteter.


Datasikkerhed og pålidelighed:

Datasikkerhed er afgørende for regnskabsarbejdet og KeyBalance Cloud sikrer beskyttelse og pålidelig opbevaring af data. Vi implementerer avancerede sikkerhedsforanstaltninger og regelmæssige backup-procedurer for at sikre, at regnskabsdata altid er tilgængelige og beskyttede mod uforudsete hændelser eller datatab.


Dedikeret support og ekspertise:

Vi forstår, at overgangen til nye processer kan være udfordrende. Derfor tilbyder vi dedikeret support og ekspertise til vores kunder. Vores erfarne team står klar til at hjælpe med implementeringen af vores cloudbaserede løsning, besvare spørgsmål og sikre en problemfri overgang. Vi ønsker, at vores kunder opnår succes og effektivitet i deres regnskabsarbejde.


Med Erhvervsstyrelsens nye regnskabskrav er det afgørende for virksomheder at vælge de rigtige løsninger og sikre overholdelse af reglerne. KeyBalance Cloud tilbyder ikke kun en måde at opfylde disse krav på, men også muligheden for at optimere regnskabsprocesserne gennem automatisering og effektivisering. Vores skræddersyede moduler, sikkerhed af regnskabsdata og dedikerede support sikrer en vellykket overgang til vores cloudbaserede løsning.


Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyBalance kan støtte din virksomhed på vejen mod mere effektiv og sikker bogføring i overensstemmelse med de gældende krav og standarder.


Klik og nærmere på vores forhandler-netværk. Dette er den direkte vej til en pålidelig dansk samarbejdspartner om digital bogføring.

Comments


bottom of page