top of page
Pernille Lund Sharling

Pernille Lund Sharling

Partner & seniorkonsulent

APP & systemudvikler

Rådgiver

Procesoptimering

Linkedin.png

+45 88 88 78 47

Pernille er uddannet fra CBS og har en HD i Økonomistyring og Procesledelse. Dertil har hun kurser og certificering i blandt andet PRINCE2, business Intelligens og VBA. Hun har mere end 7 års erfaring inden for økonomistyring og optimeringsløsninger.


Tidligere har Pernille været ansat som økonomikoordinator og projektøkonom. Hun har med sine erfaringer oparbejdet stor viden inden for processtyring, optimeringer og udviklingsarbejde. Til dagligt laver hun alle former for konsulentydelser, implementering, udviklingsopgaver og undervisning.  

 

Pernille er som person nytænkende og løsningsorienteret. Pernille sætter en dyd i at forstå hele brugerens proces for at skabe det bedste resultat for kunden. Hun eksekverer på de opgaver, hun bliver stillet og tænker altid på at optimere hele kundens flow, så virksomhedernes samlet løsning bliver en succes.  

 

”Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde og motiveres af at skabe løsninger, der hjælper vores brugere. Det er vigtigt for mig at forstå brugernes processer og virksomhedens behov, så KeyBalance bliver en naturlig del af deres hverdag og letter deres arbejdsgange.”  

bottom of page