system.webServer>
top of page
Simon Münster-Sylvest

Simon Münster-Sylvest

Partner & seniorkonsulent

Implementering

Lagerstyrring

Rådgiver

Linkedin.png

+45 88 88 78 45

Simon er uddannet fra CBS og har en kandidatgrad i Business Administration and Information Systems. Simon har oparbejdet sig erfaring inden for optimering af administrative processer i en bred vifte af brancher. Han har udviklet stærke kompetencer i feltet mellem IT og virksomhedernes forretningsprocesser, herunder bl.a. automatisering af lagerstyring, booking-systemer, projektøkonomi m.fl.


Som person er Simon kreativ og eksekverende, og han tilgår sine projekter med kunden i fokus. Han har mange års erfaring med at rådgive, strukturere og implementere tekniske løsninger. Simon er en entusiastisk, optimistisk og lyttende kollega. Han er også en empatisk og ærlig kommunikator med en naturlig fornemmelse og respekt for menneskelige relationer og samarbejde.


”Jeg er passioneret omkring det at møde vores kunder i øjenhøjde. Derfor er tilgangen altid at forstå branchen og omfanget, der arbejdes inden for. Jeg arbejder ud fra værdien, at vi sammen kan løfte tungere og komme længere end hver for sig. Jeg motiveres af at forstå kompleksiteten i kritiske processer og udfordre på tekniske løsningsmuligheder, der virkelig kan rykke noget hos virksomheder.”

bottom of page