system.webServer>
top of page
Miljo-046.jpg

Bilagsmodul

Fortolkning 

Tilkøb fortolkning af PDF. Elektroniske fakturaer bliver automatisk indlæst og matchet med information fra KeyBalance. Alle bilag kan indlæses og indgå i Bilagsscan. OIO, PDF, nemhandel mfl. 

Indkøb 

Opret indkøb på bagkant, match med indkøbsreferencer, autogodkend bilag hvor priser matcher indkøb 

Godkendelsesflow 

Godkendere, max godkendelsesbeløb, baggodkender 

Med KeyBalance’s bilagsmodul, kan I fremadrettet få alle fakturaer direkte ind i jeres system. Bilagsmodulet indlæser automatisk pdf filer fra jeres mailboks, samt alle tilsendte OIO fakturaer. Med modulet får I adgang til godkendelses flow, fraværsafløsere, bilagsgodkender og meget mere.  

 

Til bilagsmodulet, kan pdf fortolkning tilvælges, så bilagene allerede er fortolket inden de bliver en del af flowet. KeyBalance matcher de fortolkede informationer, med information i KeyBalance, som leverandørens CVR-nummer, indkøb, referencer mm. så det bliver endnu lettere for bogholderiet. Dette er en lignede løsning til PEPPOL, dog får i langt flere informationer og bedre fortolket bilag. 

Med bilagsscan, kan I modtage alle elektroniske fakturaer, som automatisk fortolkes af KeyBalance. Derved kan I let overfører fakturalinjer til indkøb eller salgsordre.  

 

Med Bilagsscan modulet, bliver det endnu nemmere at danne betalingsforslag, styre lageret og altid finde gamle bilag frem.  

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page