top of page
Miljo-046.jpg

Kvalitetssikring

Kontrolskemaer 

Opret kontrolskemaer/certifikater/tjekskemaer, standardudskrifter, svarvarianter, præudfyldning, skemaregler, kontrolpunkter 

Godkendelsesflow 

Tilvælg evt. udførende kontrollere, tilvælg evt. baggodkender kontrollere og godkender 

Dokumenthåndtering  

Skemaer sendes med fakturaer, skemaer opbevares og gemmes på kunden, ordren, fakturaen og evt. maskiner.  Gensende flere skemaer. Standard udskrifter af kontrolskemaer kan tilpasse i 1, 2 eller 3 kolonner. 

Fleksible kontrolskemaer 

Få digital kvalitetssikring i jeres virksomhed. Opret jeres standardprocedurer, som kontrolskemaer, og sikre kvalitet i jeres arbejde. I bestemmer hvilke kontrolskemaer der skal sendes med til kunden. Med KeyBalance, kan I selv oprette nye skemaer, kontrolpunkter og svarmuligheder til brug af kvalitetssikring. I kan nemt vælge om nogle punkter altid skal være for udfyldt, så det bliver endnu nemmere at udfylde. Dertil kan I med 3 standard skabeloner, vælge hvordan det enkelte skema skal sendes til kunden. 

 

Alle kontrolskemaer kan findes og gensendes fra ordrer, kunder, projekter og maskiner, på den måde kan I nemt finde alle skemaerne frem igen, og gensende dem. 


Få at få den optimale kvalitetssikring af jeres dokumenter, kan I tilvælge godkendelses flow. Kontrolskemaer indeholder et godkendelsesflow, så I er sikre på den udførende, har taget stilling til skemaet. Hvis alle punkter er for udfyldt, kan dem på kontoret stadig se når den udførende har kontrolleret skemaet. Dertil kan det tilvælges at dem på kontoret også skal godkende skemaerne, så det kun er godkendte dokumenter der kan sendes til kunden. 

 

Simpelt og brugervenligt  

Den optimale brug af kvalitetssikring er med en mobilløsning, så den udførende kan udfylde skemaet mens han står på byggepladsen, står hos kunden eller er på farten. I KeyBalance kan i opsætte hvis bestemte skemaer, skal udfyldes på baggrund af kunden, projekt-/ opgavetypen, maskine type eller lignede parameter. Det betyder at den udførende ikke hver gang skal tage stilling til hvilke kontrolskema der er det rigtige.  Kontrolskemaer kan naturligvis også udfyldes og printes fra en computer.  

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page