top of page
Miljo-046.jpg

MPS

Produktionsstyring 

For- og efterkalkulationer, produktionsprocedurer, dokumenthåndtering, tidsberegninger, produktionsforbrug, produktionsordre 

Produktionsruter 

produktionsruter, vareruter, styklister, operationer, ressourcer 

Planner 

Visuelt overblik, maskinoverblik, gant-kort, tabeloversigt  

Det fulde overblik

Få det fulde overblik over jeres produktioner.  I kan nemt på baggrund af en salgsordre oprette produktioner på varer der ikke er tilgængelige på lageret. Med MPS-modulet, færdiggøres en produktion i følgende 4 steps: Forkalkulation, reservere, planlæg og færdigmeld.  Produktionsruten, kan enten oprettes på varen, eller I selve produktionsbilledet. I Produktionsbilledet kan I se den planlagte rute, materialeforbruget, samt styklisterne der benyttes.  I får en lang række parameter i vores standardopsætningen, som hjælper med at styrer produkterne herunder; ressourcer, operationer, omkostningsarter, fejltyper, spildtyper, administrationstyper, interne typer, ressourcegrupper og afdelinger. I kan vælge at binde jeres produktion op på med batch, og på den måde opnå total varesporing. På alle styklister, ressourcer og operationer kan I påføre omkostninger, så I altid har styr på jeres faktiske dækningsbidrag.  

 

Benytter I jer af tegninger når i producere? Når i udskriver en produktionsordre i KeyBalance, kan I vælge at få tegninger med, som er gemt på varen.  

 

Planlægning 

På en skærm, kan i nemt følge med i planlægningen af produktionerne, enten fra kontoret, produktionshallen eller på farten, med en mobilløsning. På baggrund af tidligere ordre, planlagte produktioner og leveringsdatoer, forslår KeyBalance, hvor i planlægningen en ny produktion bør starte.    

Til produktionsmodulet hører der naturligvis en række standardudskrifter med herunder lodret udskrift af produktionsordre, vandret udskrift af produktionsordren og tegninger.  

bottom of page