top of page
Miljo-046.jpg

Projekt

Sagsstyrring 

Planner, projektleder/sagsansvarlig, historik, igangværende arbejde, projektstyrringsværktøjer 

Dokumenthåndtering 

Kalender, opdeling på interntid, fakturerbar tid, ferie, sygdom, pauser. Overblik pr. dag, uge, måned og periode. 

Projektøkonomi 

Projektregnskab, aconto fakturering, forbrugsoversigt, tilbud, dækningsbidrag

Få det fulde overblik over jeres projekter. Projektstyringsmodulet, giver jer en langrække funktioner, som gør det nemt for projektlederen at holde overblikket. Hvert projekt, får sit eget projektregnskab, som består af udvalgte konti fra kontoplanen. Alt forbrug kan bogføres direkte på projektet og I får mulighed for løbende at acontofakturere. For hvert projekt kan der vælges nye informationer, på en eksisterende kunde, herunder leveringsadresser, kundenavn, betalingsoplysninger og meget mere.  

 

Hvert projekt kan tildeles til udførende medarbejdere, enten som mobile arbejdskort eller på projekthoved. Tilvælges mobilløsningen, er det muligt at oprette arbejdskort til en eller flere medarbejdere, så de allerede på farten kender deres næste projekt. Projektlederen eller en medarbejder på kontoret kan planlægge de udførendes arbejdsdage, ved hjælp fra planner og ønskede leveringsdatoer.    

 

Til projektmodulet hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder projektregnskab, projektposteringer mv.   

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk.

bottom of page