system.webServer>
top of page
Miljo-046.jpg

Timeregistrering

Tidsregistrering 

Start-stop/stempler, tidsregistrering, differentieret ydelser, medarbejdertyper, normtider, stregkoder 

Timeoverblik 

Kalender, opdeling på interntid, fakturerbar tid, ferie, sygdom, pauser. Overblik pr. dag, uge, måned og periode. 

Timeopsætning 

Godkendelsesflow, lønkoder, løngivende, variable satser,   

Få det fulde overblik over virksomhedens menneskelige ressourcer. Med modulet Timeregistrering, får i et nemt timesagsstyringssystem så I kan holde styr på alle medarbejders timer. Med KeyBalance’s tidsregistrering er det både muligt at benytte sig af Start-Stop, almindelig tidsregistrering, eller en kombination af de to. Start-Stop, fungerer som et stempel, hvilket betyder at medarbejdere påbegynder en opgave ved at trykke ”start”. Når de går i gang med noget nyt, ”starter” de igen, indtil de afslutter dagen. Almindelig tidsregistrering fungerer ved at medarbejderen noter tiden de har brugt pr. opgave eller pr. kunde. Dette kan gøres løbende eller indtil jeres valgte deadline.  

 

Tidsregistrering hos KeyBalance, er tilpasset således at den imødekommer langt de fleste virksomheders behov. Hvis I ønsker et meget simpelt overblik, kan I nøjes med at oprette en kategori og en ydelse. Hvis I ønsker det fulde overblik over medarbejdernes tid, har KeyBalance en avanceret opsætning, der kategoriserer jeres ydelser i fakturerbar tid, interntid, sygetid, ferietid, overtid og pause. Herunder kan I vælge hvilke ydelser der er løngivende, angive lønkode pr. ydelse mm. Dertil kan i prissætte salgspris og kostpris, ud fra parametrene: "Ydelsen", "Medarbejderen pr. ydelse", "Medarbejdertypen pr. ydelse". 

 

Timer kan enten registreres på en ordre et projekt, eller en kunde så i direkte kan viderefakturaer den brugte tid til kunden. Timer kan også registreres på interne ordre, eller på interne ydelser, så I også kan få et overblik over jeres interne ressourcer. Så uanset om I har behov for ordrestyring eller sagsstyring, er begge inkluderet i modulet. 

 

Med Time-Sag får I også adgang til godkendelses flow. Her kan det tilvælges at hver medarbejder skal kontrollere/godkende deres egen tid. På den måde sikrer I at medarbejderen har kigget på sine timer, og der ikke er sket tastefejl. Dertil kan der tilvælges en sidste godkender, som kontrollerer at alle medarbejdere har husket at tidsregistrere, og at omkostningerne er fordelt korrekt.  

 

Tidsregistrering kan både ske fra KeyBalance klient, eller ved at tilkøbe KeyBalance APP. Denne fleksible løsning gør at uanset hvordan I som virksomhed ønsker at registrere jeres tid er det muligt.  Det betyder at I kan bruge scanner og stregkoder, APP løsning, som I kan have med på farten, computeren på kontoret eller noget helt fjerde.  

 

Til Time-Sag hører der naturligvis en række af standardudskrifter med, herunder Lønrapporter, timeregistreringer mv.   

 

Har i yderligere spørgsmål til modulet, er i meget velkomne til at kontakte os, salg@keybalance.dk

bottom of page